Home Disclaimer

Disclaimer van Kindermes.nl

De producten en diensten op Kindermes.nl worden aangeboden door derden en Kindermes.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen, schade of gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van deze producten of diensten.

Kindermes.nl biedt geen garanties voor de producten en diensten op deze website en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid, actualiteit, integriteit of beschikbaarheid van de informatie op deze website. Kindermes.nl is niet aansprakelijk voor eventuele beslissingen die gebaseerd zijn op informatie op deze website.

Kindermes.nl bevat links naar externe websites en Kindermes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacybeleid van deze websites. Gebruikers volgen dergelijke links op eigen risico.

Kindermes.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig verlies, schade, kosten of uitgaven die voortvloeien uit het gebruik van deze website.

Dit is een algemene disclaimer voor Kindermes.nl en de inhoud kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en vereisten.